Home Ons Bedrijf Projecten Vraag een offerte aan Neem contact op

De vraag naar kwaliteitsairconditioning is de afgelopen jaren fors gestegen. Een warmere buitentemperatuur, maar ook de huidige manier van bouwen, met veel glas en volgens de geldende isolatienormen, speelt daarbij een rol.

Airconditioningsystemen leveren schone, gezonde, gekoelde lucht. Zo wordt een prettig klimaat gerealiseerd. Bovendien zorgt een airconditioner ook altijd voor een lagere luchtvochtigheid, waardoor het benauwde gevoel, dat vaak gepaard gaat met het Nederlandse zomerklimaat, achterwege blijft en u zich prettig voelt. Er zijn grote verschillen in types airconditioning die zowel koelen als verwarmen. Redenen voor u om eens goed na te denken over uw keuze voor het koelen van uw huis.

Kwaliteitsairconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Vaak zijn dit de splitairconditioners waarbij een deel binnen en een deel aan de buitenkant van het huis bevestigd wordt. Daarnaast zijn multisplits in opmars; airconditioners met één buitendeel en meerdere binnendelen, waarmee verschillende vertrekken in huis gekoeld kunnen worden. Consumenten gaan steeds meer over op deze systemen, omdat kwaliteitsairconditioners wel het gewenste comfort bieden. 

 

            

Tel: 06-30683024    Mail: info@lodderklimaattechniek.nl

Projecten
© Lodder Klimaattechniek - lodderklimaattechniek.nl